صفحه نخست
تنوع غذایی زائران عتبات عالیات افزایش می یابد 1397/11/27 5:50 PM

 رییس سازمان حج و زیارت که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت
که در صدر هیئتی از مدیران سازمان به عراق سفر کرده است در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.
رییس سازمان حج و زیارت از بخش های طبخ و نحوه توزیع غذا نیز بازدید به عمل آورد.


كليه حقوق اين جايگاه متعلق به مديريت حج و زيارت خراسان رضوى مي‌باشد و استفاده از مطالب آن با ذكر منبع مجاز مي‌باشد