صفحه نخست
پخت روزانه 168 هزار پرس غذا به صورت روزانه 1398/05/29 6:41 PM

 مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج 98 گفت : هم اکنون که حدود 20 درصد زائران ما به کشور بازگشته اند به طور متوسط روزانه حدود 168 هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام پخت و توزیع می شود.

مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج 98 گفت : هم اکنون که حدود 20 درصد زائران ما به کشور بازگشته اند به طور متوسط روزانه حدود 168 هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام پخت و توزیع می شود.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی سازمان حج و زیارت ، مهران فرشید افزود : هم اکنون بالغ بر 18 هزار 300 پرس غذا در دو وعده ناهار و شام برای حجاج ساکن در مدینه پخت می شود.

وی عنوان کرد : در مکه هم به طور متوسط در شرایط کنونی روزانه در این دو وعده 149 هزار و 660 پرس غذا طبخ و توزیع می گردد.

 وی افزود : همچنان همه مراکز پخت و آشپزخانه های ما در مکه از جمله دو مرکز صنعتی و بزرگ ما یعنی افندیه و ابوجدایل و نیز دو آشپزخانه خودپخت میلینیوم و الدانه فعال است با کیفیت و به صورت خستگی ناپذیر همه نیروهای فعال آن به انجام وظیفه اقدام می کنند.

 فرشید افزود :  پخت نان هم همچنان به صورت روزانه انجام می شود که فقط دیروز 56 هزار قرص نان را آماده کرده اند.

 به گفته وی ، در مجموع از ابتدای فعالیت نانوایی های ما در مکه یک میلیون و 76 هزار و 300 قرص نان طبخ و برای تغذیه زائران توزیع شده است.

وی تصریح کرد : در این میان برنامه ریزی های ما بر آن است که کیفیت کار در پخت نان در سال آینده افزایش قابل ملاحظه ای یابد ضمن آنکه این تجربه در این سطح امسال برای نخستین بار بود که اجرایی شدو با توجه به ذایقه زائران کشورمان تجربه خوبی هم بود.


كليه حقوق اين جايگاه متعلق به مديريت حج و زيارت خراسان رضوى مي‌باشد و استفاده از مطالب آن با ذكر منبع مجاز مي‌باشد